Cloak zitcomfort

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwe bank voor in de woonkamer of juist een comfortabele fauteuil? Ons aanbod van het merk Cloak zitcomfort heeft wellicht het perfecte exemplaar voor u in het aanbod. Zoals u van Rebel Wonen gewend bent levert deze producent alleen producten van de beste kwaliteit en wij vertellen u hier graag meer over waarom wij met Cloak zitcomfort samen werken.

Bij Cloak zitcomfort draait het allemaal om zitcomfort in een minimalistisch vorm maar met oog voor design. Felle kleuren worden niet geschuwd en er kan gekozen worden uit tal van verschillende bekleding. Deze bekleding kan eenvoudig worden afgenomen en vervangen door een andere variant.

Cloak zitcomfort gelooft in gemak op maat

Er worden bij Cloak zitcomfort banken en stoelen in een aantal standaardformaten geleverd, maar er wordt ook maatwerk geboden. Indien gewenst zijn er ook modellen waarbij de zithoogte of de hoogte van leuningen aangepast kan worden. Zitmogelijkheden van Cloak zitcomfort zijn dus bij uitstek geschikt als u wilt gaan voor minimalistisch, duurzaam en strak. De stoelen en banken zijn daarmee tijdloos maar passen bij het more is less motto dat kenmerkend is voor de 21ste eeuw.

Koop uw nieuwe fauteuil of bank bij Rebel Wonen

Prachtige stoelen en banken van Cloak zitcomfort zijn neergezet in de gezellig showroom van Rebel Wonen in het Gooi. Wij zijn trots om dit unieke en tijdloze merk in ons aanbod te hebben en inspireren u graag. Rebel Wonen heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van complete interieurs. Dit is onze passie en wij zijn zelf pas tevreden als u blij met die prachtige bank van Cloak zitcomfort vertrekt. Neem daarom direct contact op voor de mogelijkheden!