Auping bedden, boxsprings en matrassen bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Voor de meest actuele collectie Auping bedden, boxsprings en matrassen kun je bij ons terecht. De afdeling vind je bij ons op de eerste etage. Hier hebben wij de verschillende bedden en boxsprings staan en kun je in alle rust proefliggen op de matrassen. Doordat Auping al jarenlang vertegenwoordigd wordt door Rebel Wonen en Slapen kennen wij de producten door en door. Door de product- en kennistrainingen houden we deze kennis up-to-date en krijg je bij ons het beste advies.

Verschillende Auping bedden
De Auping collectie bij Rebel Wonen en Slapen omvat de Auronde, Noa, Original, en de Essential. Ook de Auping boxsprings zijn bij ons breed vertegenwoordigd met de Original boxspring met hoofdborden Dublin, Wink en Nice. Elk bed heeft zijn eigen stijl en mogelijkheden. Daarnaast heb je keuze uit verschillende kleuren, zowel in de houten bedden, kunststof bedden als in de boxsprings. De keuze uit verschillende bekledingstoffen is heel groot. Je kan ook leuke combinaties maken door bijvoorbeeld een contrastkleur te kiezen in bepaalde accenten van het bed.

Ook kun je bij ons terecht voor alle Auping matrassen. De luxe matrassen Elite, Elysium en Evolve, hebben wij in onze winkel in de meest voorkomende uitvoeringen. Zo kun je rustig proefliggen en de bedden uitproberen. Onze medewerkers geven je informatie en advies over de beste keuze. Ook hebben wij de gestoffeerde matrassen en bijbehorende toppers van Auping.
Alle bedden en matrassen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Je kan bij Auping ook kiezen of je het bed wel of niet (elektrisch) verstelbaar wilt hebben. Kies je voor functioneel of voor meer comfort? Alles is naar wens samen te stellen!