Novastyl bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Het merk Novastyl ontwerpt en ontwikkelt meubelen die je helpen duurzaam te genieten van mooi maatwerk met mogelijkheden. We helpen je stijlen te combineren en te creëren, op basis van jouw eigen voorkeuren. Ons exclusief design geeft aan dat we weten van wonen. What you see is what you get: we combineren duurzaamheid met maatwerk en kwaliteit. Jouw woonwensen zijn bij ons in goede handen, wij nemen uitgebreid de tijd om samen met jou je droominterieur te realiseren.

Waarom Novastyl?
Novastyl meubelen zijn ontworpen voor een duurzaam gebruik. De hoogwaardige materialen en ergonomische vormgeving staan garant voor een langdurig gebruik van jouw kwaliteitsmeubel. Daarnaast is nagenoeg elk meubel aan te passen naar jouw wensen. Door materialen en kleuren op elkaar af te stemmen, pas je elk meubel aan naar jouw smaak. Alle meubelen uit de collectie zijn met elkaar te combineren. Mix & Match en creëer je persoonlijke stijl.
Elk meubel moet ook functioneel zijn. Daarom zijn er vaak tal van mogelijkheden om een meubel zo aan te passen dat het bijdraagt aan het gemak in je woon-, slaap- of eetkamer.

Wij helpen je graag verder met je keuze voor jou unieke Novastyl meubel. We luisteren naar je wensen en helpen je om jouw droominterieur te creëren.
En als jou meubel eenmaal bij je in huis staat? Ook daarna staan we voor je klaar. Je krijgt advies over je nieuwe meubelen en over het nodige onderhoud daarvan. Zo kan je zo lang mogelijk blijven genieten van je nieuwe aanschaf en heb je er jarenlang plezier van.