Slaapkenner matrassen en boxsprings bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Slaapkenner matrassen en boxsprings is een brede collectie bedden en matrassen, waarbij slaapadvies centraal staat. Slaapkenner is een samenwerkingsverband tussen de slaapspecialisten in Nederland. Samen staan wij voor goed slapen! Een goed advies, persoonlijk contact en gespecialiseerde adviseurs. Wij helpen je graag bij de keuze van jouw bed! Daarbij is zelfs advies op maat mogelijk. We vragen naar je persoonlijke wensen, wat je van je bed verwacht en kunnen je zo een goed advies bieden met de juiste oplossing voor jou, passend bij jouw budget. De Slaapkenner matrassen en boxsprings collectie bevat de volgende merken:

Optisleep matrassen en boxsprings van Slaapkenner
De Optisleep collectie van Slaapkenner omvat comfortabele boxsprings en matrassen met een zachter ligcomfort, zoals een hotelbed. De boxsprings geven een luxe gevoel met een perfecte ondersteuning. Het is een merk dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Naast de matrassen en boxsprings voert Optisleep ook nog dekbedden en hoofdkussens in het assortiment. Elk Optisleep product is stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen. De Optisleep producten vormen dan ook de meest comfortabele basis voor een optimale nachtrust.

Optisleep biedt ook zekerheid. De mooie kwaliteit, van Nederlands fabricaat, geeft garanties op goed slapen. Zo kun je bij Optisleep gebruik maken van de 90-dagen omruilgarantie op matrassen (vraag naar de voorwaarden). De boxsprings zijn voorzien van goede pocketveren die een goede ondersteuning bieden. Aan de bovenzijde is de boxspring voorzien van anti-slip, waardoor het matras goed blijft liggen. Daarnaast is de Optisleep boxspring aan te passen in stijl, waarbij je keuze hebt uit mooie stoffen en accessoires.

Nox matrassen en boxsprings van Slaapkenner
Nox van Slaapkenner is een uniek, gepersonaliseerd concept. De matrassen en boxsprings van Nox zijn custom made. Jarenlang onderzoek heeft geresulteerd in een uitgebalanceerde collectie matrassen. Voor elk persoon, voor elk postuur heeft Nox een matras wat bij je past! De matrassen zijn voorzien van verschillende zones die heel goed aansluiten op je lichaam. Ook de boxsprings en lattenbodems van Nox zijn voorzien van schouder- en/of heupzones. De combinatie van bodem en matras zorgen daardoor voor de perfecte ondersteuning.

De Nox collectie wordt gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo kun je er vanuit gaan dat je jarenlang plezier hebt aan je Nox bed. De bedden worden grotendeels met de hand gemaakt. De boxsprings worden met vakmanschap gestoffeerd en afgewerkt en dat maakt elk Nox bed uniek. Daarom kun je een Nox bed ook helemaal naar je eigen stijl aanpassen. Er is een ruime keus in stoffen, uitvoeringen en accessoires om jouw Nox bed compleet te maken.

A-sleep matrassen en boxsprings
Het laatste onderdeel uit de Slaapkenner collectie zijn de A-sleep matrassen en boxsprings. A-sleep staat voor een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! De boxsprings van A-sleep zijn scherp geprijsd als complete sets, maar ook zelf combineren blijft natuurlijk mogelijk. De standaard pocketmatrassen of latexmatrassen zijn geschikt voor elk type bed en bodem. Je hebt keuze uit verschillende afmetingen, uitvoeringen en hardheden. En ook met A-sleep geven wij je natuurlijk een deskundig advies voor goed slapen!