Avada Interior Design
Over ons2022-07-27T09:53:54+01:00

Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Wij zijn Jan en Liesbeth Rebel. Als vierde generatie staan wij – broer en zus – aan het hoofd van ons familiebedrijf! Al jarenlang helpen wij mensen bij de inrichting van hun huis. Wij geven je een persoonlijk advies en hebben kennis van onze artikelen. Of het nu een bank, een bed of een kast is; wij weten wat voor jou belangrijk is en helpen je met het maken van de juiste keuze!

Wij geven advies op maat

Door onze jarenlange ervaring is onze vakkennis op het gebied van wonen en slapen heel erg uitgebreid. Ieder van ons is een allround medewerker en kan je dus over elk product goed informeren over alle mogelijkheden. Daarnaast hebben onze medewerkers elk hun specialisme of voorkeur, waardoor we alle kennis in huis hebben om jou te helpen een goede keuze te maken.

Wij komen bij je thuis

In onze winkel kunnen wij alles laten zien wat wij in huis hebben voor jou! Elke mogelijkheid, uitvoering en kleurkeuze gaan wij samen met jou bepalen. Maar wat nu als je er net niet helemaal uitkomt… of misschien niet weet welke maat bank of kast nu mooi zou staan in jouw kamer… Dan komen wij gewoon naar je toe! We nemen stalen mee en we adviseren je thuis wat wel of niet mooi zou staan. Ook het inmeten van een wandkast of een linnenkast is geen enkel probleem.

Wij helpen je met interieurontwerpen

Heb je plannen om je woonkamer of slaapkamer te veranderen? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe je ervoor zorgt dat alles bij elkaar past? Ook dan helpen wij je graag! Wij kunnen een interieurplan voor je opzetten op basis van jouw ideeën en wensen, gecombineerd met onze expertise. Geen standaard pakket of vastomlijnd plan… wij luisteren naar wat jij wilt. Wij werken dan een aantal ideeën uit en nemen deze met je door. Met behulp van onze realistische 3D-tekeningen heb je meteen een idee hoe het gaat worden.

Wij nemen het werk uit handen

Meubelen, bedden, vloerbedekking en raamdecoratie… alles in één winkel! Wij kunnen dus nagenoeg het hele huis voor je inrichten. Daarbij kunnen wij je hierin ook zoveel mogelijk ontzorgen. Je maakt samen met ons de keuzes en wij regelen dat alles in één keer wordt uitgevoerd.

En natuurlijk doen we het niet alleen! Om ons heen staat een team van professionele mensen die je in de winkel of bij je thuis tegenkomt!

Rebel Wonen | Slapen sinds 1919

juni 1925

april 1928

september 1928

maart 1939

juli 1945

april 1962

februari 1978

februari 1992

november 1994

april 1996

augustus 2001

augustus 2002

juli 2018

Go to Top