Jaloezieën bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Horizontale jaloezieën

In onze collectie vind je aluminium en houten jaloezieën in meer dan 50 prachtige kleuren. Houten jaloezieën geven het interieur een warme, exclusieve uitstraling. De prachtige houtsoorten hebben elk een uniek karakter en uitstraling en zijn daardoor sfeermakers bij uitstek! De aluminium jaloezieën zijn strak en stijlvol. En natuurlijk zijn de jaloezieën makkelijk schoon te houden.

Horizontale jaloezieën zijn er met een lamelbreedte van 16 mm tot 70 mm, afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De 70 mm horizontale jaloezie geeft juist een stoer effect.

Maak je horizontale jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking.

Verticale jaloezieën

Herontdek de verticale jaloezie en zie hoe deze zich heeft getransformeerd naar een eigentijds, vrouwelijk product. Deze collectie heeft een aantal bijzondere, heel opvallende items. De collectie is zeer compleet met maar liefst 275 kleuren in stof, kunststof en aluminium in veel verschillende lamelbreedten.

Groot en bijzonder zijn de 250 mm lamellen. Je kunt ook kiezen voor een double-faced stof, die aan de voorkant een andere kleur heeft dan aan de achterkant. Voor een bijzondere ‘finishing touch’ kies je voor een houten of aluminium decoratiestrip. Verticale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties, lichtkoepels, erkers en toogramen.