Slapen afdeling bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Wij zijn een gespecialiseerde beddenwinkel met een persoonlijk advies voor goed slapen. Wij zijn onder andere aangesloten bij Slaapkenner. Dit is een samenwerkingsverband tussen verschillende winkels in Nederland. Samen specialiseren wij ons op het gebied van matrassen, bedden en boxsprings.

Slapen met Auping en Slaapkenner
Binnen onze collectie slapen voeren wij Auping als merk. Wij hebben een groot gedeelte van het complete Auping assortiment in onze winkel staan. Op de eerste etage tref je de verschillende bedden en matrassen aan op onze slaapafdeling. Ook staan hier de merken van Slaapkenner, zoals Optisleep, Nox en A-sleep. Een ruime keus in bedden in een brede prijsklasse. Zo kunnen we voor elk budget een goed bed adviseren.

Bedbodems, kledingkasten en bedtextiel
Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor je bed. Welk type bedbodem is voor jou geschikt? Wat voor soort matras heb je nodig? Wil je een verstelbaar bed of een mooie boxspring? Welk dekbed houdt je lekker warm? En welk hoofdkussen past bij het type matras die je kiest?
Naast al deze keuzes kunnen we je ook helpen om jouw slaapkamer mooi en functioneel in te richten. Wij kunnen je adviseren met vloer- en raamdecoratie, maar opbergruimte, zoals een mooie kledingkast, is net zo belangrijk. Als echte slaapkenner weten wij wat belangrijk is en kunnen je helpen bij het maken van jouw keuze.

Bedden en ledikanten

Boxspring bedden

Kledingkasten

Bedbodems

Hoofdkussens

Dekbedden

Bedtextiel

Matrassen