Hoeslakens en Dekbedovertrekken bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Op de slaapafdeling heeft Rebel Wonen | Slapen een gespecialiseerd assortiment bedtextiel. Een goede kwaliteit bedtextiel beschermt uw matras, draagt bij aan uw slaapcomfort en ziet er ook nog eens mooi uit in de slaapkamer. Ons assortiment bevat dekbedovertrekken, moltons en hoeslakens, speciale topdekmoltons en hoeslakens en (waterdichte) matrasbeschermers. Ook voor speciale afmetingen kunt u bij ons terecht.

Bella Donna Hoeslakens

Super kwaliteit jersey hoeslakens. Zeer strakke pasvorm. Standaard voorzien van een hoge hoek, zodat hij geschikt is voor dikkere matrassen. Leverbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Prijs: vanaf € 49,95

Damai en Cinderella Hoeslakens en Dekbedovertrekken

Damai heeft een heel breed assortiment in soorten en kwaliteiten hoeslaken in glad katoen of jersey. Leverbaar in diverse afmetingen en kleuren. Ook maatwerk is mogelijk. Naast de hoeslakens heeft Rebel Wonen | Slapen ook een selectie van dekbedovertrekken in de collectie

Prijs: hoeslakens vanaf € 13,45
dekbedovertrekken vanaf € 39,95

Auping Dekbedovertrekken

Auping dekbedovertrekken zijn gemaakt van een luxe kwaliteit katoen. Auping maakt veel gebruik van een mooie, zachte satijnkatoen of zacht geweven katoen. De Auping dekbedovertrekken kenmerken zich door unieke, veel grafische, dessins.

Prijs: vanaf € 69,00