Hoeslakens en Dekbedovertrekken bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Op de slaapafdeling heeft Rebel Wonen en Slapen een gespecialiseerd assortiment bedtextiel. Een goede kwaliteit bedtextiel beschermt je matras, draagt bij aan je slaapcomfort en ziet er ook nog eens mooi uit in de slaapkamer. Ons assortiment bevat dekbedovertrekken, moltons en hoeslakens, speciale topdekmoltons en topdekhoeslakens en (waterdichte) matrasbeschermers. Ook voor speciale afmetingen kun je bij ons terecht.

Hoeslakens en moltons

Molton (topper)hoeslaken en kussensloop

Een molton is de eerste bescherming van je matras. Deze doe je over je matras, onder je hoeslaken. Een molton van 100% katoen beschermt je matras tegen vocht en vuil. Was je molton regelmatig om de kwaliteit te behouden en je matras te beschermen. Bovendien draagt een goed molton bij aan een gezond slaapklimaat. Molton hoeslakens zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Bescherm je hoofdkussen op dezelfde manier met een molton kussensloop.

Jersey (topper)hoeslaken

Een jersey hoeslaken is comfortabel, zacht en past perfect om je matras heen. Jersey hoeslakens zijn uitgevoerd met stretch, waardoor ze makkelijk om je matras passen. Voor de perfecte pasvorm kies je voor een hoogwaardige kwaliteit jersey, zoals van Bella Donna. Deze blijven mooi strak om je matras zitten en gaan jarenlang mee. Ook voor topdekmatrassen is een jersey topperhoeslaken een perfecte keuze. Deze hoeslakens worden zo gemaakt dat ze mooi om je topper zitten en niet teveel aan je topper trekken.

Satijn (topper)hoeslaken en kussensloop

Satijn hoeslakens worden op een speciale manier geweven, waardoor het katoen heerlijk glad en zacht aanvoelt. Over het algemeen ervaar je een satijn hoeslaken als iets koeler hoeslaken. Ideaal dus voor in de warme lente- en zomermaanden. Een satijn hoeslaken heeft geen stretch en past dus niet altijd om elk matras. De afmetingen zijn daardoor iets beperkter. Wel zijn er ook kussenslopen leverbaar in (satijn)katoen als extra bescherming voor je hoofdkussen.

Matrasbeschermer Satinesse Air

De matrasbeschermer Satinesse Air is een uniek hoeslaken. Het is gemaakt van een 3D-breisel, waardoor je een permanente luchtcirculatie onder het lichaam houdt. Deze matrasbeschermer is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor nog meer hygiëne en frisheid. Daarnaast werkt het 3D-breisel voor een vochtafstotende werking. Je matras voelt hierdoor nauwelijks nog warm en klam aan. De Satinesse Air is een ideale matrasbeschermer voor mensen die het snel warm hebben.
Deze matrasbeschermer is leverbaar voor elk type matras of bedsysteem. Ook maatwerk is hierbij mogelijk. De Satinesse Air is ook leverbaar als kussensloop in verschillende afmetingen.

Dekbedovertrekken

Een mooi dekbedovertrek brengt sfeer in je slaapkamer. Vandaar dat er ook zoveel keuzes zijn in kleuren en uitvoeringen. Elk seizoen wisselt de collectie en wordt deze aangevulde met nieuwe motieven en kleuren.

Maar een kwalitatief mooi dekbedovertrek voelt ook zacht en aangenaam aan. Onbewust voel je de luxe en het comfort van een goed dekbedovertrek. En een mooie kwaliteit gaat jarenlang mee. Een satijnen dekbedovertrek is door de weving van het katoen zacht en glad.  Een perkal dekbedovertrek heeft vaak crispend effect van pas gewassen bedden goed. Een flanel dekbedovertrek is lekker warm en comfortabel tijdens de koude winternachten.