Dekbedden bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Bij ons kun je terecht voor een goed advies voor een dekbed. De kwaliteit en het comfort van een dekbed worden bepaald door de kwaliteit van de vulling en de tijk. Een dekbed moet zorgen voor een goede regeling van lichaamstemperatuur, moet vocht goed kunnen opnemen en afvoeren en moet soepel om je heen vallen. Voor welke vulling je kiest is afhankelijk van de persoonlijke voorkeur: heb je het snel warm of koud? Transpireer je veel? Bij Rebel Wonen | Slapen hebben we met de Optisleep dekbedden voor iedereen het juiste dekbed in huis.

Dekbedden en warmteklasses

De dekbedden zijn leverbaar in verschillende afmetingen en warmte-klasses. Zo zijn er lichte, medium en warme dekbedden. De lichte dekbedden (warmteklasse 4) zijn ideaal voor de zomer. De medium dekbedden (warmteklasse 3) geven een gemiddelde warmte-isolatie. De meeste mensen vinden dit dekbed prettig voor het grootste deel van het jaar. De warme dekbedden (warmteklasse 1 of 2) zijn voor mensen die het snel koud hebben.
Ook zijn er de 4-seizoenen dekbedden. Deze dekbedden bestaan uit twee delen – een licht- en medium deel – die je los van elkaar of op elkaar kunt gebruiken. Ook zijn er speciale zomerdekbedden die heel licht gevuld zijn met materialen met weinig warmte-isolatie.

Partner dekbedden

Samen één dekbed, maar toch apart? Ook dat kan! Met het Optisleep dekbeddenprogramma kan je eenvoudig twee éénpersoonsdekbedden aan elkaar koppelen met twee verschillende warmteklassen. Ook is er het partnerdekbed: u kiest een lichte warmteklasse in een litsjumeaux maat (240×220 cm) en koppelt daar per bed-helft (120×220 cm) een tweede dekbed boven op. Zo kan de ene persoon lekker warm liggen en de ander blijft onder het dunne deel slapen.

Bij de donzen dekbedden kan je zelfs kiezen voor een extra warm voeteinde. Je dekbed wordt dan bij het voetdeel dikker gevuld, waardoor je minder snel last zult hebben van koude voeten. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden!

Dekbed Kameelhaar

Een dekbed met kameelhaar is een ideaal dekbed voor mensen die het snel benauwd hebben en veel transpireren. Het dekbed neemt snel vocht op en zorgt voor een gezond slaapklimaat. Het OptiSleep kameelhaar dekbed is verkrijgbaar in de warmteklassen licht, medium en warm en in 4-seizoens- en partneruitvoering.

Kameelhaar is bestand tegen grote temperatuurverschillen en heeft een groot vocht opnemend en isolerend vermogen. Het zeer fijne, licht gekrulde haar van Aziatische kamelen heeft voor een goede vulkracht en warmte isolatie een speciale volume behandeling ondergaan.

Prijs (1-persoons, WK3)
vanaf 155,-

Dekbed Thinsulate

Thinsulate is een synthetisch materiaal wat bestaat uit hele kleine microvezeltjes die warmte heel goed kunnen isoleren. Thinsulate is een hoogwaardige kwaliteitsvezel die ook veel wordt gebruikt in ski- en buitenkleding, vanwege het grote isolerende en vochtregulerende vermogen. Dit dekbed is bovendien wasbaar op 60 graden en dus ideaal voor mensen met een allergie. Het OptiSleep Thinsulate dekbed is verkrijgbaar in de warmteklassen licht, medium en warm en in 4-seizoens- en partneruitvoering.

Prijs (1-persoons, WK3)
vanaf 149,-

Dekbed Dons

Een mooi donzen dekbed voelt aangenaam en luxe aan. Het veerkrachtige dons isoleert de warmte uitstekend en daarbij geschikt voor mensen die het iets sneller koud hebben. De zeer zacht geweven tijk valt heel soepel om het lichaam. Donzen dekbedden zijn leverbaar in verschillende vulgewichten van dons, zoals 70% dons, 90% dons of 100% dons. Onze OptiSleep donzen dekbedden zijn individueel aanpasbaar met bijvoorbeeld een voetzone en zijn ook navulbaar. Leverbaar in enkele- en 4-seizoenen uitvoering.

Prijs (1-persoons, WK3)
vanaf 169,-

Dekbed Wol

Een wollen dekbed geeft een warm en behaaglijk gevoel. Je voelt het dekbed echt om je heen liggen. Kenmerkend voor deze 100% biologische scheerwol uit Zwitserland is de natuurlijke absorptie en het ventilatievermogen waardoor vocht zeer goed wordt opgenomen. Het OptiSleep wollen dekbed is verkrijgbaar in de warmteklassen licht, medium en warm en in 4-seizoens- en partneruitvoering.
Wol kan tot 35% van het eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder dat het dekbed klam en vochtig aanvoelt. Doordat wol vocht zo goed reguleert ben je met een wollen dekbed verzekert van een droog en warm lichaam tijdens de slaap. Bovendien bevat wol van nature lanoline wat een gunstig effect heeft op spieren en gewrichten.

Prijs (1-persoons, WK3)
vanaf 139,-