Hoofdkussens bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Een goed kussen biedt net zo’n belangrijke ondersteuning als een goed matras. Wanneer u een goed matras heeft, maar uw hoofdkussen voldoet niet meer, slaapt u niet lekker en kan het zelfs resulteren in nek- en rugklachten. Daarom is een goed hoofdkussen net zo belangrijk.

Ruim 30 soorten hoofdkussens

Bij Rebel Wonen en Slapen treft u brede keus van verschillende hoofdkussens aan. Zo zijn er synthetische kussens; deze zijn flexibel en licht in gewicht en goed wasbaar in de wasmachine. Donzen kussens zijn zacht en comfortabel en hebben een goed vochtopnemend vermogen. De hardheid bij donzen hoofdkussens wordt bepaald door het percentage dons en in onze collectie heeft u keus uit verschillende percentages. Ook biedt Rebel Wonen en Slapen een brede collectie aan Latex neksteun kussens. Deze hoofdkussens staan bekend om hun vormvastheid en zeer goede ondersteuning van hoofd en nek.

Hoofdkussens testen

Bij Rebel Wonen en Slapen krijgt u altijd een persoonlijk advies. Op basis van onze collectie hebben wij een brede keus om voor u passend hoofdkussen te vinden. Maar omdat het erg belangrijk is om een hoofdkussen te proberen om het juiste matras – uw eigen matras – bieden wij een test-service. De meeste hoofdkussen kunt u voor een paar nachten thuis testen om te bepalen of het hoofdkussen goed voor u is.