Kledingkasten bij Rebel Wonen en Slapen

Schuifdeur linnenkasten

De schuifdeur linnenkasten zijn vaak mooie kasten in de wat kleinere slaapkamers. Doordat de deuren langs elkaar schuiven, is er nog genoeg loopruimte in de slaapkamer over. De royale kasten zijn er in verschillende breedtematen en hoogtes. De indeling van deze kasten kunt u helemaal naar wens samen stellen.

Draaideur linnenkasten

De draaideur linnenkasten geven vaak een luxe gevoel. De kasten zijn vaak wat minder diep dan schuifdeur kasten, maar er is wel ruimte nodig om de deuren open te doen. De indeling van de draaideur kasten zijn zelf samen te stellen. Ook kunt u uitwendige laden kiezen en zelfs gebruik maken van hoekkasten om de ruimte in uw slaapkamer optimaal te benutten. Omdat een draaideur linnenkast bestaat uit losse elementen, kan de kast net zo breed gemaakt worden als u wil. Vaak is de linnenkast ook in meerdere hoogtes leverbaar.

Advies en Montage

De kledingkasten zijn altijd wel gebonden aan een aantal standaard maten. Maar voor iedere slaapkamer is een passende kledingkast te vinden. Graag adviseren wij u bij Rebel Wonen en Slapen over de mogelijkheden van elke linnenkast. Want onze linnenkasten hebben veel meer mogelijkheden dan u op het eerste gezicht ziet. Daarbij worden de linnenkasten ook nog door onze vakmensen netjes bij u in elkaar gezet, zodat u er geen omkijken naar heeft.