Matrassen en topdek matrassen bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Hieronder treft u een groot deel van onze collectie matrassen en toppers aan. Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Ook bij Rebel in Huizen vindt u een brede keus op het gebied van matrassen. Daarbij hebben wij gezorgd voor een goede en duidelijke sortering, zodat het makkelijker is om een keuze te maken.
Bij de keus van een matras moet u op veel dingen letten; uw lichaamsbouw, lengte, gewicht, mogelijke afmetingen, maar wat u eigenlijk het belangrijkste vind: Hoe ligt dit matras? Voldoet dit matras aan mijn wensen en verwachtingen? Daarom geven wij u altijd een zo goed mogelijk persoonlijk advies. Samen met u kijken we welk matras voor u het comfortabelste ligt en het beste bij u past!

Pocketvering matras

De bekendste matrassen zijn wel de pocketvering matrassen. Deze matrassen hebben goede eigenschappen op het gebied van ondersteuning en ventilatie. Maar er zijn ook heel veel kwaliteitsverschillen tussen pocketvering matrassen. Bij Rebel Wonen en Slapen vindt u kwalitatief goede pocketvering matrassen en kunnen wij u goed de onderlinge verschillen uitleggen.

Latex matras

Ook kunt u kiezen voor een mooi latex matras. Deze matrassen zijn wel iets minder ventilerend dan een pocketvering, maar bieden wel een uitstekende en stabiele ondersteuning voor uw lichaam. Bovendien zijn ze nagenoeg probleemloos toe te passen op elk type bedbodem.

Topdek matras

Een topdekmatras geeft nog meer ligcomfort aan een matras. De comfortabele laag volgt alle contouren van uw lichaam. Op een boxspring met gestoffeerde matrassen is een topdek matras het enige matras die u opmaakt. Dus het opmaken van het bed wordt een stuk lichter en gemakkelijker. Een topdek matras verbergt ook de naad tussen twee matrassen en verlengt de levensduur van het echte matras. Over het algemeen ligt een topdek matras wel zachter en dus minder geschikt voor mensen die van stevig slapen houden.

Auping matrassen en toppers

Nox matrassen

Optisleep matrassen en toppers

A-sleep matrassen en toppers