Wonen

Wonen met Rebel Wonen en Slapen in Huizen. Je kunt bij ons terecht voor meubelen, slapen en woninginrichting. Service en kwaliteit is voor Rebel Wonen en Slapen erg belangrijk. Een goed samengesteld assortiment biedt een brede keus, zonder deze kenmerken uit het oog te verliezen. Bij elke collectie of concept die Rebel Wonen en Slapen in de winkel aanbiedt, wordt gelet op kwaliteit, levensduur en prijsverhouding. Betrouwbaarheid en keuzemogelijkheden zijn net zo belangrijk. Kortom, waar Rebel Wonen en Slapen voor staat, is terug te zien in de collectie die wij aanbieden.
Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij je uitstekend adviseren. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes en houden rekening met jouw wensen.

En omdat Rebel Wonen en Slapen dus dé complete woonwinkel is in Huizen in het Gooi, kun je alles combineren en op elkaar afstemmen. Of je nu je huis compleet wilt inrichten of alleen een woonkamer of slaapkamer wilt veranderen; Rebel Wonen en Slapen geeft een persoonlijk advies geven en kan een totaalplan voor je maken. Wij maken interieur ontwerpen in 3D, zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Wij kunnen je ontzorgen door de inrichting van A – Z uit te werken. Met onze eigen vakmensen houden we alles in één hand. Alles bij één winkel, alles naar jouw wens!

Banken en fauteuils

Tafels en stoelen

Kasten en salontafels

Vloerkleden en karpetten

Behang en fotobehang