Banken en bankstellen bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen

In de meubelcollectie van Rebel Wonen en Slapen zijn de banken en bankstellen breed vertegenwoordigd. De collectie bestaat zowel uit eigentijdse als moderne banken.

Moderne banken en bankstellen

Op de meubelafdeling hebben wij moderne banken staan van de Nederlandse merken zoals van Pode, DYYK en Bert Plantagie. Naast deze merken selecteren wij bankstellen van zowel Nederlandse als Europese fabrikanten die staan voor goede kwaliteit en vakmanschap. Samen met landelijke winkeliers kopen wij gezamenlijk een collectie om zo scherpe prijzen en acties te kunnen aanbieden. Wij bieden een ruime keuze aan waarbij er ook gelet wordt op de mogelijkheden die elk model biedt. Een moderne bank moet immers een eyecatcher zijn in uw interieur. Het is dus ook belangrijk dat je de bank kunt kiezen in verschillende afmetingen en verschillende soorten bekleding. Zo maak je jouw moderne bank helemaal naar  wens. Onze medewerkers van Rebel Wonen en Slapen adviseren je hier ook nog eens bij.

Naast het uiterlijk van de bank, is het zitcomfort natuurlijk ook erg belangrijk, Bij een aantal geselecteerde modellen zijn er verschillende mogelijkheden om het zitcomfort of de zithoogte en/of diepte aan te passen. Door middel van eenvoudige aanpassing door een verhoging van de poot of het uitschuiven van een zitting kan het zitcomfort al enorm verbeterd worden. De collectie omvat diverse bankstellen die een prettig en ondersteunend zitcomfort hebben. Zo kan een bank aangepast worden naar een goed zitcomfort voor jouw persoonlijk of voor je gezin.