Kasten en salontafels bij Rebel Wonen | Slapen

Kasten en salontafels zijn er in diverse uitvoeringen en verschillende stijlen. Naast de TV-kasten, dressoirs en vitrinekasten heeft Rebel ook een brede keus in wandsystemen. De kasten zijn leverbaar in eiken of kersenhout met een keus uit een ruime collectie houtkleuren. Ook zijn de kasten vaak in verschillende afmetingen en uitvoeringen leverbaar. Vaak behoort maatwerk tot de mogelijkheid.

Moderne wandkasten

In de moderne collectie heeft Rebel Wonen | Slapen diverse wandsystemen, waaronder van het merk Interstar. U heeft veel keus in lakkleuren, houtkleuren en uitvoeringen. De wandkasten zijn in mooie matte of hoogglans kleuren leverbaar. Vaak is er ook maatwerk mogelijk. Of de fabrikant maakt gebruik van module systemen waardoor de wandkasten perfect op elkaar afgestemd kunnen worden. Naast Interstar voert Rebel Wonen en Slapen ook nog andere wandkasten van Europese fabrikanten.

Salontafels en bijzettafels

De salontafels en bijzettafels bij Rebel Wonen en Slapen zijn er in veel verschillende stijlen. Bij een houten salontafel heeft u vaak keus uit veel verschillende houtkleuren. Ook zijn er vaak meerdere afmetingen mogelijk of zelfs maatwerk. Naast houten salontafels heeft Rebel Wonen en Slapen ook glazen salontafels, met of zonder metaal accenten, of salontafels met keramiek bovenblad. De moderne salontafels en bijzettafels zijn vaak voorzien van een metalen of RVS onderstel. Deze tafels zijn vaak ook leverbaar in lakkleuren, zodat u heel modern uiterlijk geeft aan de tafel. Maak leuke combinaties met meerdere kleine tafels of kies voor één royale tafel als blikvanger in uw interieur.

Moderne Kasten

Tafels en stoelen

Kasten en salontafels