Moderne Kasten bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Bij Rebel Wonen en Slapen hebben wij kwalitatief mooie moderne kasten in verschillende uitvoeringen. De moderne kasten zijn vaak leverbaar in matte lak-kleuren. De kleurkeuze hierin is enorm. Witte, zwarte of grijze/antracietkasten zijn uiteraard mogelijk, maar ook nuances in taupe of bruin. Daarnaast kan je ook kiezen voor een opvallende accentkleur, zoals rood, zachtgroen of blauw.  Het is ook leuk om een houtkleur als accent toe te passen aan de kast. En uiteraard zijn er ook moderne kasten leverbaar in helemaal (eiken)hout.

Dressoirs, opbergkasten en wandsystemen

De moderne kasten kunnen op zichzelf-staande kasten zijn, zoals dressoirs opbergkasten en TV-meubelen. Meestal heb je hierbij keuze uit verschillende afmetingen en uitvoeringen. Er zijn echter ook diverse wandsystemen leverbaar. Deze wandsystemen combineren vaak hangende en/of staande elementen tot één geheel. Verschillende elementen kunnen met elkaar gecombineerd worden.

TV Kasten

Bij de moderne kasten mogen ook zeker de TV-kasten niet ontbreken. Vaak maakt een TV-kast onderdeel uit van een wandkast of kun je kiezen voor een zelfstandig TV-kast of TV-dressoir. Er zijn verschillende oplossingen voor een televisie te bedenken. Een zelfstandige TV-kast is vrij eenvoudig toe te passen. Vaak zijn er verschillende afmetingen en uitvoeringen mogelijk. Wanneer je echter kiest voor een wandkast, komt er natuurlijk iets meer bij kijken. Bij Rebel Wonen en Slapen adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden en denken wij met je mee om een passende oplossing voor je situatie te vinden.

Hieronder tref je een deel aan van onze collectie moderne kasten. In onze winkel kun je de complete collectie bekijken.