TV kasten bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Deze zijn onderdeel van de collectie eigentijdse woonkamer meubelen. Voornamelijk zijn deze TV katen of TV-dressoirs gemaakt van massief eiken of kersenhout. Het massieve eikenhout is erg breed toepasbaar. Door de vele mogelijkheden in houtkleuren, kunt u de kasten passend maken binnen elk interieur. Het kersenhout is vaak luxe afgewerkt en geeft uw TV kast een rijke uitstraling.

De stijlen van de verschillende TV kasten zijn erg verschillend. U kunt kiezen voor enkel een TV-kast of voor een complete wand waar een TV-oplossing in verwerkt is. Hout geeft een warme uitstraling aan uw interieur. Een TV kast in een houten uitvoering is daarom ook toe te passen in elk interieur.

Maatwerk

Bij Rebel Wonen en Slapen denken wij graag met u mee over oplossingen voor u TV. Niet alleen de kast op zich is belangrijk, maar ook het apparatuur dat u er in kwijt wilt. En dan uiteindelijk wilt u ook nog zo min mogelijk snoeren in het zicht hebben. Daarom bieden wij een goede collectie TV kasten aan, waarbij u dan ook genoeg mogelijkheden en maatvoeringen heeft. Het is in sommige gevallen ook zelfs mogelijk om een TV-dressoir geheel op maat te laten maken. Zo kan de kast afgestemd worden op uw TV en apparatuur zodat u zonder problemen alles in de TV-kast een plekje kan geven.

Hieronder treft u een groot deel aan van onze hele collectie TV kasten. In onze winkel kunt u de complete collectie bekijken.