Salontafels en bijzettafels bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Deze zijn er heel veel verschillende uitvoeringen. Er is een brede keus in zowel moderne als eigentijdse salontafels. Daarnaast zijn er vaak heel veel mogelijkheden in afmetingen en uitvoeringen.

Een eigentijdse salontafel is vaak uitgevoerd in massief hout. Vaak is dit leverbaar in eikenhout of kersenhout in heel veel verschillende kleuren. Zo’n houten salontafel kan een hele strakke en moderne vormgeving hebben. Of juist voorzien zijn van subtiele accenten. Een houten tafel kan in sommige gevallen ook praktische opbergmogelijkheden hebben, zoals een lade of lektuurvak. Vaak zijn er veel afmetingen mogelijk.

Moderne salontafels en bijzettafels

Naast de eigentijdse houten salontafels, kunt u ook kiezen voor moderne salontafels en bijzettafels. Zo is een glazen salontafel een blikvanger in uw moderne interieur. Een RVS salontafel geeft direct een modern accent bij uw zitgroep. Een RVS tafel is vaak voorzien van een bovenblad in eikenhout of notenhout. Nog moderner is een bovenblad in kunststof of keramiek.
Wat zeker ook niet mag ontbreken zijn verschillende bijzettafels. Deze zijn compact van maat en goed met elkaar te combineren. Varieer met verschillende afmetingen om leuke hoogte verschillen te creëren. Combineer hout en gelakte kleuren door elkaar voor een speels effect. Nog een bijkomend voordeel van meerdere kleinere tafels; u kunt ze goed gebruiken bij een royale hoekbank!

Hieronder treft u een groot deel aan van onze hele collectie salontafels en bijzettafels. In onze winkel kunt u de complete collectie bekijken.