Tafels en stoelen bij Rebel Wonen | Slapen

Moderne tafels en stoelen bij Rebel Wonen en Slapen. Een brede keus in modellen op zowel de begane grond als op de eerste etage in onze winkel. Diverse modellen van onbekende, als bekende merken, zoals Bert Plantagie, DYYK en Novastyl.

Moderne tafels, stoelen en barkrukken

Binnen de ruime keus van tafels zijn er nog tal van mogelijkheden. Zo kun je een houten tafel kiezen of juist een tafel met RVS- of zwart frame voor een modern uiterlijk. Elke tafel heeft veel maatmogelijkheden en soms is een tafel zelfs op maat te maken. Er is een ruime keus in (hout)kleuren en uitvoeringen. Ook een HPL (kunststof) blad of zelfs keramiek tafelblad is mogelijk. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en voorzien je van het gebruiksadvies van elk type tafel. Zo kun je een goede keuze maken uit wat voor jou belangrijk is.

En natuurlijk vind je er altijd een passende eetkamer stoel bij! Je kunt de eetkamerstoelen combineren bij vrijwel iedere tafel, zodat je zelf bepaalt wat je mooi vind, welke stijl bij je past en wat je prettig vindt zitten. De eetkamerstoelen zijn leverbaar met metalen poten in verschillende kleuren, zoals RVS, zwart of antraciet. Ook kun je natuurlijk bekleding kiezen in stof- of leer of een combinatie hiervan! Veel eetkamerstoelen hebben de keuze met of zonder armleuning. Sommige uitvoeringen zijn leverbaar op wielen. Ook het zitcomfort van de stoelen is belangrijk. De meeste eetkamerstoelen zijn afgestemd op de huidige tafelhoogte, maar ook hier zijn aanpassingen in mogelijk.

Zo zijn er ook diverse barkrukken leverbaar. Mooi voor bij je keuken of aan een speciale bartafel. De barkrukken zijn leverbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen. De bekleding kun je uiteraard ook zelf kiezen. Zo combineer je eenvoudig een mooie barkruk bij de rest van je interieur.

Eetkamer tafels

Eetkamer stoelen

Barkrukken