Een comfortabel hoogpolig karpet voor in uw slaapkamer of een prachtig wollen vloerkleed bij uw bank. Een vloerkleed is een sfeermaker bij uitstek.

Wollen vloerkleden en karpetten

Bij Rebel Wonen en Slapen heeft u een brede keus in wollen vloerkleden. De vloerkleden zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit wol, veelal handgeweven. Per type vloerkleed heeft u keuze uit verschillende kleuren, zodat u altijd een vloerkleed vindt dat past in uw interieur. Daarbij zijn de vloerkleden leverbaar in alle afmetingen. Wij hanteren een aantal standaard afmetingen, maar maatwerk is ook mogelijk. U geeft de maat op die u nodig heeft en het vloerkleed wordt zo voor u gemaakt.

Vloerkleed op kleur gemaakt

Ook hebben wij de mogelijkheid om een vloerkleed naar uw eigen kleuren samen te stellen. Het vloerkleed Endless wordt gemaakt van een hoogwaardig mat polyester garen. Deze garens zijn leverbaar in 50 kleuren waaruit u uw eigen kleurenpalet kunt samenstellen. Deze kleuren worden dan gemixt tot een unieke kleurcode waarvan uw vloerkleed gemaakt gaat worden.

Vloerkleed van tapijt

Naast de standaard vloerkleden kunt u er ook altijd voor kiezen om een vloerkleed te laten maken van tapijt. Het tapijt kan dan van verschillende afwerkingen worden voorzien. De keuze in tapijt is heel groot. Laat u door onze medewerkers adviseren over alle mogelijkheden.