Rebel Wonen en Slapen Interieuradvies

Kom je er niet helemaal uit? Weet je niet precies wat je wilt? Of wat de beste keus is voor jouw interieur? Dan kunnen wij je helpen! Op basis van jouw voorkeuren en onze kennis maken wij een compleet interieuradvies. Je ontvangt van ons een deskundig advies op het gebied van meubelen, vloer en raam; ondersteunt met 3D-tekeningen, inclusief plattegronden en een actueel kleurplan.

Al jarenlang interieuradvies, zowel in de winkel als bij je thuis. Bezig zijn met kleur en interieur… dat is ons dagelijks werk, dat is wat wij leuk vinden en waar we goed in zijn! Het maakt niet uit waarvoor je bij ons komt, wij vinden het altijd leuk om met je mee te denken voor een juiste kleur, een goede afmeting van bv. een hoekbank, een praktische opstelling in jouw kamer, enz. Elke medewerker kan je in onze winkel helpen met een goed (kleur)advies.
Er zijn echter momenten dat je iets meer wilt met je interieur… maar waar te beginnen? Met ons complete interieuradvies kunnen wij je daar bij helpen. Veel van onze cliënten zijn je hier al in voor gegaan, waarbij we elke keer weer tot hele verschillende resultaten komen! Elk interieuradvies wordt namelijk op maat gemaakt. Jij bent uniek… dus jouw interieur ook!

Dit zijn een aantal van onze projecten:

Hoe gaat dat in zijn werk en wat krijg je er allemaal voor?

Een goed plan vergt veel aandacht en tijd. Als wij een plan voor je uitwerken, doen wij dit zo compleet mogelijk waarbij je meerdere opties krijgt en kunt afwegen welke het beste bij je past. Wij hanteren een vast bedrag voor elk project. Afhankelijk van de grootte van het project kan het traject 3-6 weken in beslag nemen: dat is vanaf het moment dat wij bij je komen inmeten tot het moment dat jij klaar bent om je keuze te maken en te bestellen. In het onderstaande stappenplan laten wij zien hoe wij te werk gaan.

Afspraak inplannen? Neem contact met ons op

Interieuradvies met 3D-tekeningen

Plattegronden? 2D – tekeningen? Kleurstalen? Allemaal hulpmiddelen bij het geven van een interieuradvies… maar hoe komt het er nu werkelijk uit te zien?? Dat blijft soms een grote verrassing…

Wij doen dit graag anders! Als onderdeel van ons interieuradvies maken wij op maat gemaakte 3D-interieurtekeningen.
Omdat wij bij je thuis komen om je kamer in te meten, zijn onze tekeningen realistisch en herken je ook meteen je eigen (woon)kamer!
De ideeën die wij voor je hebben uitgewerkt, komen helemaal tot leven met onze Fotorealistische-tekeningen. Geen verrassingen achteraf… maar meer een sneak-preview van jouw nieuwe interieur!

3D-tekening3D-tekening

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of maak snel een afspraak!

Afspraak inplannen? Neem contact met ons op
Het eindresultaat: